Waar ben je naar opzoek?

WIJ VERHUIZEN NAAR 'T HOF VAN HOORN!

Daarom zijn wij van 12 t/m 14 maart gesloten. Vanaf vrijdag 15 maart bent u van harte welkom op de Doctor C.J.K van Aalstweg 10E in Hoorn.

Algemene Voorwaarden

DEZE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP AANKOPEN GEDAAN VANAF 01-01-2020

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels u helpen.* / ** Ook bieden ze een goede productgarantie.

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillenbeslechter, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal. En op onze sitewww.cbw-erkend.nl vindt u alle CBW-erkende woonwinkels bij u in de buurt.**

CBW-ERKEND, ZEKER VAN UW AANKOOP

Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over CBW-erkend en de regeling.

* Uitgezonderd overeenkomsten op afstand.
** Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend.
De exacte voorwaarden, beperkingen en werkwijze staan uitgewerkt in de artikelen van deze CBW-erkend voorwaarden.