Waar ben je naar opzoek?

WIJ VERHUIZEN NAAR 'T HOF VAN HOORN!

Daarom zijn wij van 12 t/m 14 maart gesloten. Vanaf vrijdag 15 maart bent u van harte welkom op de Doctor C.J.K van Aalstweg 10E in Hoorn.

Wie zijn wij?

Alles in één

Al sinds 2005 is Parket Floors een begrip in Hoorn en omgeving. Ruim 17 jaar geleden is eigenaar Armand Weldam gestart in een loods aan het begin van De Oude Veiling met het verkopen van partijen parket-vloeren. Inmiddels is het team flink uitgebreid, hebben wij een prachtige showroom in Hoorn aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 10E en bieden wij naast parket ook een ruim assortiment aan pvc-vloeren, laminaat-vloeren, tapijt, raamdecoratie, binnen-zonwering, insectenwering, vloerkleden, behang, meubels, woonaccessoires en kasten op maat! Dus bent u op zoek naar een nieuwe vloer óf een geheel nieuw interieur? U bent bij ons aan het juiste adres!

 

Uw interieurspecialist

Armand zit al sinds zijn 16e ‘in de vloeren’. De kennis die hij al die jaren heeft opgedaan en de passie die hij voor interieur heeft, brengt hij graag over op zijn collega’s in de showroom. Onze interieurspecialisten! Zij weten niet alleen alles over interieur en styling maar kunnen ook al uw technische vragen beantwoorden. Met dit hechte team staan wij zes dagen in de week voor u klaar. Onze showroom is met een oppervlak van 1.250 m2 de ruimste in de omgeving en biedt u als klant de mogelijkheid om al onze producten op werkelijke grootte in het ‘echt’ te ervaren. Winkelen bij ons is een échte beleving.

Kwaliteit en service

Naast onze interieurspecialisten hebben wij een leg-/montageservice met ervaren stoffeerders en monteurs. Zij verstaan hun vak en plaatsen onze producten met oog voor detail. In de afgelopen 17 jaar hebben wij al veel woningen en bedrijfspanden mogen inrichten. Ieder met veel passie en plezier. Ons werk is pas af als u als klant tevreden bent en kunt gaan genieten van uw nieuwe interieur. Kwaliteit en service staan bij ons op één!

Waarom kiezen voor Parket Floors & More?

Omdat de mogelijkheden zo goed als oneindig zijn en het serviceniveau áltijd hetzelfde is! Bestelt u een vloer en wilt u deze zelf ophalen en leggen? Geen probleem. Wilt u graag dat wij uw nieuwe jaloezieën komen inmeten en monteren? Ook dat kan. Wij passen ons helemaal aan naar de wensen die u heeft en begeleiden u van A tot Z.

Ons team

Erica
Verkoop

Armand
Verkoop & organisatie