Waar ben je naar opzoek?

DE MOOISTE VLOEREN VIND JE BIJ PARKET FLOORS IN ZWAAG

Bekijk alle acties

A-MERK PARKET, LAMINAAT EN PVC

Bekijk onze vloeren

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw vloerenspecialist. In onze grote showroom in Zwaag (naast Hoorn) vind je parket, lamelparket, PVC-vloeren en laminaat met de meest uiteenlopende dessins, eigenschappen en afwerkingen. Omdat wij niet alleen álles van vloeren weten maar ook heel trots zijn op de mooie kwaliteitsvloeren die wij verkopen, geven wij je graag uitgebreid advies. Als je het prettig vindt, komen wij ook bij je thuis. Wij doen er namelijk alles aan om te zorgen dat jij de juiste keuze maakt en jarenlang plezier hebt van jouw aankoop. 

Een mooie vloer komt het beste tot zijn recht als hij professioneel gelegd wordt. Ook daarvoor hebben wij de juiste mensen in huis. Heb je bij ons een mooie vloer gevonden? Dan komen wij de vloer dus ook graag voor je leggen, wel zo zorgeloos.

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Loop dan eens binnen bij Parket Floors aan De Oude Veiling in Zwaag. Wij zien je graag in onze winkel!

Armand Weldam en het team van Parket Floors

Onze producten

Wij verkopen A-merk parket, lamelparket, laminaat en PVC. Wij vertellen je hier alles over de voordelen van de verschillende vloeren, maar het beste advies krijg je natuurlijk in onze showroom. Zien we je daar? 

Parket

Massief houten parketvloeren zijn kostbaar en moeten goed onderhouden worden, maar zijn ontzettend mooi. Sommige andere producten benaderen de sfeer van echt hout, maar alleen een echt houten parketvloer geeft de natuurlijke, warme uitstraling die veel mensen zo mooi vinden.  

Parket
Lamelparket

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lamelparket geen laminaat maar een houten vloer. Lamelparket bestaat uit meerdere lagen in diverse houtsoorten en is dus vaak wat voordeliger dan massief parket. Lamelparket biedt de warme, natuurlijke uitstraling van een houten vloer. 

Lamelparket
Laminaat

Laminaat is gemaakt van kunststof, gelijmd op HDF. Het laminaat van tegenwoordig is haast niet meer van echt hout te onderscheiden, de kwaliteit is in de loop der jaren enorm verbeterd. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en, indien van goede kwaliteit, behoorlijk slijtvast. 

Laminaat
PVC

PVC vloeren hebben de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Vooral de onderhoudsvrije en geluiddempende eigenschappen zijn belangrijke voordelen. PVC is bovendien betaalbaar en snel gelegd. PVC is verkrijgbaar in een groot aantal dessins en kan in elke ruimte worden gebruikt.

PVC

Onze acties

Eiken visgraat parket

120 x 600 mm
icl. legloon, lijm en oliën

Nu van € 135 m² voor € 99,95 m²

 

Eiken visgraat parket

Eiken gerookt lamelparket

22 cm breed
Naturel geolied

Nu van € 79,95 m² voor € 54,95 m²

 

Eiken gerookt lamelparket

Dryback PVC diverse kleuren

Slijtlaag .55
incl. legloon, lijm en egaliseren
in diverse kleuren

Nu van € 61,95 m² voor € 45 m²

Dryback PVC diverse kleuren

Onze merken