Waar ben je naar opzoek?

Tijdelijk alleen thuisadvies

Helaas moeten wij u mededelen dat ook wij vanaf 15 december 2020 onze winkel tijdelijk voor u hebben moeten sluiten. Toch proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe wij dat doen? Dat leest u op de pagina "informatie omtrent COVID-19".

Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

Informatie omtrent COVID-19

Recensies

Geloof ons niet, geloof onze klanten!

" Top winkel, goede service, heldere offerte en afspraken, keurig gelegd en ook als je later nog wat nodig hebt wordt je keurig geholpen! Prijs was ook goed! "

B. Lakeman

" Na mijn eerste bezoek in de mooie showroom in Zwaag had ik gelijk een goed gevoel. Ik werd uiterst vriendelijk en professioneel geholpen en geadviseerd. Ze denken met je mee, en geven goed advies. Alles is volgens afspraak gegaan en ook de heren die de vloer kwamen leggen waren heel vriendelijk en hebben super mooi werk afgeleverd. Ik kan dit bedrijf dus echt aanraden!! "

F. van Driel

" De vloer ligt nog niet, maar fantastisch geholpen en super blij met de vloer. Zodra die erin ligt volgen er nog foto's. Top bedrijf, Bob en Deb "

B. Chevallerau

" Super blij met de gewonnen trap renovatie van Parket Floors. Zeer vakkundig gelegd.
Het is prachtig geworden! Ik zou Parket Floors zeker aanraden, ben zeer te spreken over dit bedrijf. "

Mirjam van H.

" We waren op zoek naar een Floorify vloer en waren aangenaam verrast dat Parket Floors een ruime keuze aan Floorify vloeren beschikbaar had! We zijn vriendelijk ontvangen en onze vragen werden met expertise en rust beantwoord. "

E. Schipper

" Overzichtelijke winkel met showroom. Ruime keuze, goed advies, duidelijke afspraken. Nette all-in prijzen. "

M.

" Mooie zaak, goed en vriendelijk advies. Groot assortiment. "

H. Gillebaard

" Helemaal tevreden. Alles volgens afspraak. Winkel bezoek en afgesproken levering keurig. Vanmorgen is het tapijt gelegd door 2 bekleders, super vriendelijk, vakkundig en snel. alles weer opgeruimd en afval mee genomen. Resultaat top! Bedankt. "

R. de Mink