Waar ben je naar opzoek?

Winkelen (op afspraak) en vrijblijvend thuisadvies

Bij Parket Floors vindt u verschillende soorten vloeren, Toppoint raamdecoratie en binnenzonwering, behang en vloerkleden. Bezoek onze showroom, kom winkelen op afspraak of vraag een vrijblijvend thuisadvies aan. Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

Maak een afspraak en kom langs bij Parket Floors Zwaag

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Aan het oriënteren op een nieuwe PVC, parket, laminaat of lamelparket vloer? Droomt u al tijden over een visgraat parket of prachtige houtlook PVC vloer? Maak een afspraak en kom langs in onze geheel vernieuwde showroom! Laat uw gegevens hieronder achter in het formulier, of bel ons. 

Vloer- en stijladvies aan huis

Liever niet bij ons langskomen? Ook geen probleem! Wij bieden vloer- en stijladvies aan huis. Telefonisch voeren wij met u een intakegesprek. We beantwoorden al uw vragen en adviseren u zoals wij in de winkel zouden doen. Na het intakegesprek maken wij voor u een selectie uit ons aanbod waarmee wij vervolgens bij u thuis komen. Tijdens de afspraak ervaart u het product "in het echt". Indien mogelijk kunnen wij de ruimtes ter plaatse direct opmeten. Weer aangekomen in de showroom werken wij direct een offerte voor u uit. U weet zo op korte termijn waar u aan toe bent!
Ik ga akkoord met het privacystatement

Parket Floors

De Oude Veiling 81
1689 AD Zwaag
Regio Hoorn / West-Friesland

0229 - 504 552
info@parketfloors.nl

Je vindt onze showroom in Zwaag (nabij Hoorn), aan De Oude Veiling 81. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 

Onze producten

Parket

Massief houten parketvloeren zijn kostbaar en moeten goed onderhouden worden, maar zijn ontzettend mooi. Sommige andere producten benaderen de sfeer van echt hout, maar alleen een echt houten parketvloer geeft de natuurlijke, warme uitstraling die veel mensen zo mooi vinden.  

Parket
Lamelparket

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lamelparket geen laminaat maar een houten vloer. Lamelparket bestaat uit meerdere lagen in diverse houtsoorten en is dus vaak wat voordeliger dan massief parket. Lamelparket biedt de warme, natuurlijke uitstraling van een houten vloer. 

Lamelparket
Laminaat

Laminaat is gemaakt van kunststof, gelijmd op HDF. Het laminaat van tegenwoordig is haast niet meer van echt hout te onderscheiden, de kwaliteit is in de loop der jaren enorm verbeterd. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en, indien van goede kwaliteit, behoorlijk slijtvast. 

Laminaat
PVC

PVC vloeren hebben de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Vooral de onderhoudsvrije en geluiddempende eigenschappen zijn belangrijke voordelen. PVC is bovendien betaalbaar en snel gelegd. PVC is verkrijgbaar in een groot aantal dessins en kan in elke ruimte worden gebruikt.

PVC