Waar ben je naar opzoek?

Winkelen op afspraak, thuisadvies & stalenservice!

Momenteel kunt bij ons winkelen op afspraak, een aanvraag doen voor stijladvies aan huis of gebruik maken van onze stalenservice. Meer informatie leest u op de pagina "informatie omtrent COVID-19".

Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

Informatie omtrent COVID-19

Informatie omtrent COVID-19

Beste klanten,

Helaas moeten wij u mededelen dat ook wij vanaf 15 december 2020 onze winkel tijdelijk voor u hebben moeten sluiten. Toch proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Onze leggers en bezorgers werken gewoon door en tijdens onze regulieren openingstijden zal Parket Floors ten alle tijden bereikbaar zijn om telefonisch en/of per mail uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier tóch uw droomvloer of raamdecoratie te kunnen vinden! Hoe wij dat doen?


Winkelen op afspraak

Vanaf woensdag 03 maart 2021 mogen wij u op afspraak ontvangen in onze geheel vernieuwde showroom. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Ook kunt u ons een bericht sturen via onze social media kanalen of het contactformulier op onze website invullen.

Er zijn een aantal regels:
- Een mondkapje is verplicht tijdens de afspraak
- U dient de afspraak minimaal vier uur van tevoren in te plannen


Stijladvies aan huis

Telefonisch voeren wij met u een intakegesprek. We beantwoorden al uw vragen en adviseren u zoals wij in de winkel zouden doen. In het gesprek richten we ons met name op de wensen die u heeft zoals materiaal en uitstraling. Na het intakegesprek maken wij voor u een selectie uit ons aanbod waarmee wij vervolgens bij u thuis komen. 

Tijdens de afspraak ervaart u het product "in het echt". Indien mogelijk kunnen wij de ruimtes ter plaatse direct opmeten. Weer aangekomen in de showroom werken wij direct een offerte voor u uit. U weet zo op korte termijn waar u aan toe bent!


Stalenservice

Heeft u al een vloer gezien maar wilt u deze tóch nog even thuis bekijken? Of weet u al precies welk gordijn het wordt maar heeft u de staal even nodig bij het uitzoeken van de bank? Dat kan! 

Bel of mail ons uw verzoek en wij zorgen dat het voor elkaar komt. We maken met u een afspraak en u kunt de staal zo bij ons ophalen.


Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Team Parket Floors