Waar ben je naar opzoek?

Tijdelijk alleen thuisadvies

Helaas moeten wij u mededelen dat ook wij vanaf 15 december 2020 onze winkel tijdelijk voor u hebben moeten sluiten. Toch proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe wij dat doen? Dat leest u op de pagina "informatie omtrent COVID-19".

Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

Informatie omtrent COVID-19

Tijdelijk alleen thuisadvies

Helaas moeten wij u mededelen dat ook wij vanaf 15 december 2020 onze winkel tijdelijk voor u hebben moeten sluiten. Toch proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Onze leggers en bezorgers werken gewoon door en tijdens onze regulieren openingstijden zal Parket Floors ten alle tijden bereikbaar zijn om telefonisch en/of per mail uw vragen te beantwoorden.Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om zonder winkelbezoek tóch uw droomvloer te kunnen vinden! Hoe wij dat op afstand doen?


Stijladvies aan huis


Wij bieden u de mogelijkheid om met ons te videobellen. U kunt zich hiervoor telefonisch of per e-mail voor aanmelden. Wij nemen vervolgens contact met u op, beantwoorden al uw vragen en adviseren u zoals wij in de winkel zouden doen. Na een intakegesprek maken wij voor u een selectie uit ons aanbod waarmee wij vervolgens bij u thuis komen. Op deze manier kunnen wij u, uiteraard volgens de huidige RIVM richtlijnen, zo goed mogelijk van dienst zijn!


Wij wensen iedereen ondanks alles warme en sfeervolle feestdagen. Wij hopen er met z'n allen een geweldig & gezond 2021 van te kunnen maken!