Waar ben je naar opzoek?

Tijdelijk geen winkelbezoek maar wel thuisadvies & stalenservice!

Helaas moeten wij u mededelen dat ook wij vanaf 15 december 2020 onze winkel tijdelijk voor u hebben moeten sluiten. Toch proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe wij dat doen? Dat leest u op de pagina "informatie omtrent COVID-19".

Alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

Informatie omtrent COVID-19

Nieuw: stalenservice!

Inmiddels alweer 9 weken geleden hebben wij de winkel tijdelijk voor u moeten sluiten. We hebben in deze weken al een hoop leuke thuisadviezen gehad. Ook gaat het werk van onze legservice door en leveren de mannen dagelijks mooie projecten op! Maar er is nieuws...

Stalenservice
Vanaf woensdag 10 februari mogen wij u aanbieden: onze "stalenservice". Heeft u al een vloer gezien maar wilt u deze tóch nog even thuis bekijken? Of weet u al precies welk gordijn het wordt maar heeft u de staal even nodig bij het uitzoeken van de bank? Dat kan! 

Bel of mail ons uw verzoek en wij zorgen dat het voor elkaar komt. We maken met u een afspraak en u kunt de staal zo bij ons ophalen.

Stijladvies aan huis
Naast de "stalenservice" gaan de thuisadviezen natuurlijk gewoon door. Onze stylisten laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. 

Meer informatie of vragen? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar!